Kennis & vakmanschap. Dat maakt ons sterk.

Over ons

Wij zijn een kleinschalige timmerfabriek waar de mensen elkaar kennen en normen en waarden hoog in het vaandel staan. Dit in combinatie met de juiste kennis en vakmanschap.

De zakelijke markt kan bij Van Heijkop Machinale Timmerwerken B.V. terecht voor: kozijnen, ramen en  deuren.

Wij hebben het volste vertrouwen in onze diensten. Wij zijn ervan overtuigd dat de hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs zorgt voor tevreden klanten die terugkomen. Het doet ons dan ook goed dat veel van onze klanten al jaren de weg naar Van Heijkop Machinale Timmerwerken B.V. weten te vinden.

Met ruim 25 jaar ervaring in de timmerindustrie kunnen we u met deskundigheid, flexibiliteit en kwaliteit van dienst zijn.

Met de nieuwste technieken
voor de beste kwaliteit

FSC ®-gecertificeerd

Van Heijkop Machinale Timmerwerken B.V. is FSC®-gecertificeerd. Houtproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Dit gebeurt door onafhankelijke certificeerders.

Hoe meer vraag er is naar FSC-producten, hoe meer hectaren bos volgens de richtlijnen van FSC beheerd zullen gaan worden en hoe meer de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn hiervan zullen profiteren.

Ons COC-nummer: SCS-COC-000652-SZ

Erkend leerbedrijf

Wij voelen ons maatschappelijk verantwoordelijk voor het opleiden van aankomende vakmensen. Ons bedrijf is daarom officieel erkend als een SH&M leerbedrijf. We hebben leermeesters in dienst die onze leerlingen opleiden tot vakmensen die hun vak verstaan. Neem contact op voor de opties.